Ο σκοπός μας

Από την αρχή της λειτουργίας του γραφείου, τέθηκε ως στόχος, οι παρεχόμενες υπηρεσίες μηχανικού να καλύπτουν ένα ευρύ τεχνικό φάσμα, ούτως ώστε να προσφέρεται ολοκληρωμένη και καθετοποιημένη παροχή υπηρεσιών στον εκάστοτε πελάτη.

Αποτελεί επίσης πεποίθησή μας, ότι η υψηλή ποιότητα που αφορά στις παρεχόμενες υπηρεσίες του γραφείου, διασφαλίζεται με την υψηλού επιπέδου επαγγελματική και τεχνική κατάρτιση των μελών της, τη διαρκή επιμόρφωση και επικαιροποίηση  με τις σύγχρονες κατευθύνσεις της επιστήμης, την ενσωμάτωση  νέων τεχνολογιών και την εναρμόνιση με την τρέχουσα τεχνική νομοθεσία.

Η προσήλωσή μας σε κάθε έργο που αναλαμβάνεται και η διασφάλιση της ποιότητας  στην παρεχόμενη υπηρεσία, αποσκοπεί  στη διασφάλιση του πελάτη και παράγει προστιθέμενη αξία στο παραγόμενο έργο.

 

Όραμα

Το όραμα του τεχνικού μας γραφείου, αφορά στην εδραίωσή του στον σύγχρονο τεχνικό χώρο ως μια υπεύθυνη, αξιόπιστη και αποτελεσματική επιλογή για τον πελάτη, ο οποίος του εμπιστεύεται την υπόθεσή του θέλοντας να περαιώσει σωστά και γρήγορα την υπόθεσή του και να βρεί τεχνικές και συμβουλευτικές λύσεις σε κάθε τεχνικό & διαδικαστικό θέμα που άπτεται του τεχνικού μας αντικειμένου.


Share: